Suunnitelmissa parsonpentue keväälle 2022 yhdistelmästä:

Repoketun Sutki "Sutki" x
Fi Kva-L Kenkku Callahan "Nippu"

Repoketun Sutki "Sutki"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: A/A, kyynärät 0/0
Selkä: LTV0, VA0, SP0
Toimiva käytännön metsästyskoira, jolle saatu saaliiksi tähän mennessä yli 120 pienpetoa

Fi Kva-L Kenkku Callahan "Nippu"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: A/A, kyynärät 0/0
Selkä: LTV3, VA0
Käyttövalio keinoluolilta
Lume1
Mejä: 2x Avo1
Näyttelystä Eri

Nippu on tarkoitus astuttaa syksyllä alkavaan juoksuunsa kasvatillani Sutkilla. Nipulle pentue on toinen, Sutkille ensimmäinen. Tässä suvussa yhdistyy kasvattejani molempien vanhempien puolella ja useita, hyvin tuttuja suosikkiparsoneitani.

Sutki on Tsekkituontimme Artun ainoaksi jääneen pentueen ainoa uros. Pentueensa ainoa jalostuskoira. Myöskään Sutkin emällä, kasvatillani Piitulla ei muita sukua jatkavia jälkeläisiä ole. Sikäli tämä suku on siis varsin arvokas jatkoa ajatellen. Sutkin isä Arttu oli erittäin vahva ja itsevarma riistakoira. Myös emä-Piitun mukana metsällä olen ollut useita kertoja.

Sutki on luoltaaltaan vilkas, rohkea, avoin ja tasapainoinen koira, joka toimii käytännön metsästyskoirana. Saaliiksi Sutkille on saatu tähän mennessä jo reilut 120 pienpetoa ja olenpa ollut itsekin sen mukana jahdissa useamman kerran. Sutki toimii riistalla järkevästi ja tehokkaasti. Sen voi laittaa huoletta paikkaan kuin paikkaan. Sutkin sisko Emppu asuu kotonamme oman lauman jäsenenä. Emppu on myös toimiva metsästyskoira - yhtä tulosta vaille kaksoiskäyttövalio. Harmittavasti Empusta ei jälkeläisiä saatu, vaan se on märkäkohdun takia steriloitu.

Nippu on oman kasvattini Sisun ja Itävaltalaisuros Maxin jälkeläinen. Luonteeltaan Nippu on erittäin miellyttävä: avoin, sosiaalinen, vilkas ja iloinen. Riistalla Nippu on kovaotteinen ja suoraviivainen. Nipulla on yksi pentue, puolitoistavuotiaat Repoketun U-pennut. Pennut ovat jo aloitelleen harrastusuraansa lupaavasti, ovat mukavaluonteisia ja monipuolisia koiria. Neljä viidestä on jo luustoltaan terveeksi kuvattu ja tähän saakka muutenkin koko pentue on terveitä koiria.

Pentueen sukutaulu:


Kuvia Nipusta:

Kuvia Sutkista:

Pennut myydään VAIN aktiivisesti harrastaviin/metsästäviin koteihin!

Sijoitusnartulle etsin yhteistyökykyistä ja aktiivista kotia.