Parsonpentue syntyi 7.1.2024 yhdistelmästä:

Repoketun Vuokko
X
Fi Kva-L, Fi Jva, Ee & By Mva, Lt & Ee JMva
Tupla-Täplän Valo-Ilmiö

Repoketun Vuokko "Liinu"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: B/C, kyynärät 0/0
Selkä: LTV2, VA0
Lut 2XB, Luo1
Näyttelystä Eh
Toimiva käytännön metsästyskoira

Liinu näyttäisi olevan tiine, joten pentuja odotetaan vko 2.

Liinu on oma kasvattini jo neljännessä sukupolvessa. Sen suku ja takana olevat koirat ovatkin minulle erittäin tuttuja ja mieleisiä. Suvusta löytyy monia hienoluoteisia ja monipuolisia käyttöparsoneita, joilla on tuloksia ja näyttöjä niin metsästyksestä ja jäljestyksestä, kuin muistakin harrastuksista.

Liinu on luonteeltaan erittäin avoin, tasapainoinen ja helppo perhekoira. Se on hyvähermoinen ja ystävällinen. Riistan kanssa Liinu on napakasti työskentelevä luolakoira, jolle saalista on saatu jo mukavasti. Liinun sisarukset ovat kaikki monipuolisia harrastuskoiria, sekä metsästyskäytössä mm. kanalinnuilla, jäniksellä ja peuralla. Liinun veli toimii homekoirana.

Liinun sukutaulu:

Fi Kva-L Fi Jva
Ee&By Mva Ee&Lt JMva
Tupla-Täplän Valo-Ilmiö "Valo"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: B/B, kyynärät 0/0
Selkä: LTV0, VA0, SP0
Käyttövalio keinoluolilta
Jäljestysvalio
Suoritettuna 2xVahi1
Kisaa Agi Medi3:ssa

Pentueen isä Valo on kuusi vuotias, erittäin monipuolinen harrastusparson. Valon päälajeina ovat agility ja mejä. Näissä lajeissa menestystä on tullutkin jo rutkasti. Keinoluolilla Valo on osoittanut erinomaista taipumusta myös riistatöihin ja sen onkin siellä saavuttanut käyttövalion arvon. Luolametsästyksessä Valoa itseään ei ole käytetty, mutta sen emä, kaksi sisarusta, sekä jälkeläisiä ovat käytännön metsästyskoiria. Myös Valon sukutaulusta löytyy paljon monessa lajissa menestyneitä harrastusparsoneita.

Luonteeltaan Valo on erittäin miellytävä ja avoin. Valo tykkää kaikista ja on motivoitunut tekemään sekä uusia, että tuttuja hommia täysillä. Perusluonteeltaan Valo on kiltti ja osaa hienosti myös rauhoittua.

Valolla on tähän mennessä kolme pentuetta Suomessa ja yksi Ruotsissa. Sen jälkeläiset ovat osoittautuneet jo isänsä tavoin mukavaluonteisiksi ja monipuolisiksi harrastuskoiriksi.

Valon sukutaulu:

Kuvia Valosta:

Odotan tästä yhdistelmästä vanhempiensa ja sukutaulunsa perusteella erittäin miellyttäväluonteisia, monipuolisia harrastusparsoneita moneen lajiin.

Pennut myydään vain harrastaviin/metsästäviin koteihin.
Vapaana on yksi urospentu.


Kuvia pennuista