Parsontuja syntyi 16.1.2023 yhdistelmästä:
Fi Kva-L Kenkku Callahan
X
Fi Kva-L Fi Kva-M
Söffgrisens Ratata

Fi Kva-L Kenkku Callahan "Nippu"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: A/A, kyynärät 0/0
Selkä: LTV3, VA0
Käyttövalio keinoluolilta
Lume1
Mejä: 2x Avo1
Näyttelystä Eri

Nippu on tiine ja pentuja odotetaan vko 3.

Nippu on oman kasvattini Sisun ja Itävaltalaisuros Maxin jälkeläinen. Luonteeltaan Nippu on erittäin miellyttävä: avoin, sosiaalinen, vilkas ja iloinen. Riistalla Nippu on kovaotteinen ja suoraviivainen. Nipulla on yksi pentue, huhtikuussa kolme vuotta täyttävät Repoketun U-pennut. Pennut ovat jo aloitelleet harrastus- ja metsästysuraansa lupaavasti. Kaikki ovat syttyneet riistalle luolilla ja käyneet mm. kanalintumetsällä. Nipun jälkeläiset ovat emänsä tapaan mukavaluonteisia ja monipuolisia koiria. Kaikki viisi on luustoltaan terveeksi kuvattu.

Nipun sukutaulu:


Fi Kva-L Fi Kva-M
Söffgrisens Ratata "Grimm"

Silmät terveet, polvet 0/0
Lonkat: A/A, kyynärät 0/0
Selkä: LTV0, VA0, SP0
Käyttövalio keinoluolilta
Metsästysvalio
Näyttelystä H

Pentueen isä Grimm on viime talvena Ruotsista tuotu 5v uros. Grimm on toimiva ja varmaotteinen, sekä hyvähakuinen luolakoira, jolle saalista on ehditty saamaan mukavasti jo Suomessakin. Heti tultuaan, ensimmäisenä viikonloppuna Grimm suoritti Suomen Lume-kokeen hyväksytysti mäyräsaaliilla. Toinen Lume1-tulos tuli tammikuussa supikoirasaaliilla. Keinoluolilla Grimm valioitui myös vakuuttavasti ja nopeasti suoraan kolmella kokeella.


Luonteeltaan Grimm on erittäin miellytävä ja hyvähermoinen perhekoira. Grimmillä on tähän mennessä yksi pentue Ruotsissa ja toinen Suomessa viime syksyltä. Grimm on kuvattu luustoltaan terveeksi ja on muutenkin tähän saakka ollut täysin terve koira. Grimmin suvussa on jo useassa polvessa tunnettuja Ruotsalaisia metsästyskoiria. Emälinja on kovasti arvostamaani Radagast-kennelin kasvatustyötä.

Grimmin sukutaulu:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek..

Kuvia Grimmistä:


Kuvia pennuista:


Kaikki pennut varattu.